ENGLISH РУССКИЕ
Anasayfa | Site Haritası |

> ÜRETİM

  • Ülkemizin ve dünyanın çeşitli bölgelerinden özenle seçilerek temin edilen hammaddeler gıda mühendislerimiz tarafından gerekli analizleri yapılarak kontrol edildikten sonra işletmemize kabul edilir.
  • Eleme tesislerimizde boyutlarına göre sınıflandırılır.
  • Renk ayırma cihazından geçirilerek ürün bazında standardizasyon sağlanır.
  • El değmeden taşınan ürünler otomatik makinelerde tuzlanarak, kavurma fırınlarında standart koşullarda ve uygun parametrelerde kavrulur.
  • Otomatik makineler ile el değmeden ambalajlanır.
  • Ürünler serin, kuru yerlerde uygun parametrelerde muhafaza edilir.
  • Kalite standartlarına uygun koşullarda ürünlerin sevkiyatı gerçekleştirilir.
  • Süreç boyunca ürünlerin takibi proses mühendislerimiz tarafından gerçekleştirilir ve kalite kriterlerine uygunluk her aşamada kontrol edilir.

> GIDA GÜVENLİĞİ

ISO 22000:2005 | görüntüleyiniz   ISO 9001:2008 | görüntüleyiniz