> ÜRETİM
- Ülkemizin ve dünyanın çeşitli bölgelerinden özenle seçilerek temin edilen hammaddeler gıda mühendislerimiz tarafından gerekli analizleri yapılarak kontrol edildikten sonra işletmemize kabul edilir.
- Eleme tesislerimizde boyutlarına göre sınıflandırılır.
- Renk ayırma cihazından geçirilerek ürün bazında standardizasyon sağlanır.
- El değmeden taşınan ürünler otomatik makinelerde tuzlanarak, kavurma fırınlarında standart koşullarda ve uygun parametrelerde kavrulur.
- Otomatik makineler ile el değmeden ambalajlanır.
- Ürünler serin, kuru yerlerde uygun parametrelerde muhafaza edilir.
- Kalite standartlarına uygun koşullarda ürünlerin sevkiyatı gerçekleştirilir.
- Süreç boyunca ürünlerin takibi proses mühendislerimiz tarafından gerçekleştirilir ve kalite kriterlerine uygunluk her aşamada kontrol edilir.
> GIDA GÜVENLİĞİ
|
|
|
|